Yahyalı’dan İki Transfer Birden
Süper Amatör Küme ekiplerinden Yahyalıspor iki transfer birden yaparak kadrosunu güçlendirdi.
Süper Amatör Küme’de 34 puanla liderlik koltuğunda oturan Yahyalıspor bugün iki önemli ismi kadrosuna kattı. Kocasinan Ülküspor’dan tecrübeli oyuncu Orhan Şahin ve Ergün Karahan İnşaat Gültepespor’dan Ramazan Durdu’yu kadrosuna katan Yahyalıspor gücüne güç kattı.
Sezona şampiyonluk hedefi ile giren ve hedefleri doğrultusunda yoluna devam eden Yahyalıspor bu anlamda iki tecrübeli ve kariyerleri oyuncuları transfer ederek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi. Hem profesyonel hem de amatör olarak birçok takımın forması giyen Ramazan Durdu ve Orhan Şahin bundan sonra Yahyalıspor forması ile mücadele edecek.
Ramazan Durdu, daha önce Kocasinan Şimşekspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor MErsin İdman Yurdu, Akın Çorap Giresunspor, ÇAykur Rizespor, Konya Anadolu Selçukspor, Kahramanmaraşspor, Karaman Belediyespor v bu sezon Ergün Karahan İnşaat Gültepespor formaları giydi . Bir birinden önemli başarılara imza atan Ramazan Durdu 35 yaşında olmasına rağmen genç oyunculara oynadığı futbol ile taş çıkartıyor.
Kocasinan Ülküspor’dan transfer edilen Orhan Şahin ise, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor, Kayseri Şekerspor, Ofpor, Haçkaspor, Batman Petrol A.Ş, Kastamonuspor, Edirne Gençlikspor, Sorgun Belediyespor, Yıldız Birlikspor, Karaman Belediyespor, Belediye Derincespor, ve son olarak Kocasinan Ülküspor forması giydi. Bundan sonra Orhan Şahin bundan sonra Yahyalıspor’un şampiyonluğu için mücadele edecek.
Hem Ramazan Durdu’nun hem de Orhan Şahin’in bugün lisansları çıktı ve iki oyuncuda Pazar günü oynayacak olan Kocasinan Şimşekspor maçında forma giyecekler.
Yoruma kapalı.